90 DNEVNI IZZIV

90 DNEVNI IZZIV

NE GRE DRUGAČE

Naslednji teden se bliža 5 obletnica, od kar je luč sveta ugledala naša spletna komisijska trgovina dajadaja.si. Zdi se mi, da je to leto prelomno, prejšnje pa polno izzivov. Povod za to odločitev je nič manj kot 73 škatel, lahko je še katera več, čudovitih oblačil, ki čakajo na prevzem, fotkanje in dodajanje na spletne police.

Vse skupaj je še večji izziv, ker sem oseba, ki zelo težko rečem NE. Pravzaprav se tega šele učim. In tako me je trenutna situacija prisilila, da sem rekla NE novim sprejemom, dokler ne prevzamem prav vsega, do zadnjih ….gat…. In ker vem, da je lažje če nas bo več, da je lažje s spodbudo in motivacijo, vas vabim, te vabim, da se mi pridružiš na 90 dnevnem izzivu.

Več nas bo, lažje bo

Razkrila ti bom zakaj prav 90 dni. Pokazala ti bom kako in kdaj se prične moj dan. Pokazala ti bom knjige, ki me navdihujejo in mi pomagajo da ne obupam. Pokazala ti bom, koga spremljam preko družabnih omrežij in kako mi te osebe pomagajo pri premagovanju dnevnih izzivov. Morda bomo kakšen dan malo pojamrale, spile kavico in nadaljevale kjer smo končale.

In moj najbolj pomemben poslovni cilj je, da prevzamem prav vseh 73 škatel oblačil in obutve in da bo vse v čim krajšem času na voljo vam, na spletnih policah dajadaja.si.

Lahko si zadaš svoje cilje, lahko pa me le spremljaš ali pa aktivno sodeluješ.

In tako se 23. marca mečem ven iz cone udobja. Ja, na ta dan pričnem / pričnemo z 90 dnevnim izzivom. Si zraven?

Poišči me na Facebooku in na Instagramu, vtipkaj @dajadaja.si, všečkaj in stisni gumb sledi, da boš na tekočem z vsem.