KAKO JE BITI NEKAJ DNI NEPROSTOVOLJNO MALCE ODREZAN OD SVETA

KAKO JE BITI NEKAJ DNI NEPROSTOVOLJNO MALCE ODREZAN OD SVETA

Pa smo šli tudi mi za nekaj dni na oddih. Za spremembo nismo šli na morje, temveč smo se odločili za Goričko. Grički zasejani s pšenico, koruzo in trto so name naredili močan vtis. Malo gori in malo najvišji Pomurski vrh pa meri le 418m. Pravijo mu tudi Pomurski Triglav.

Smo pa letos za kratek oddih izbrali kmečki turizem, kjer imajo tudi veliko živali, tudi spuščenih. In tako so imeli otroci zjutraj z gospodarjem polno dela, da so nahranili pujsa Filipa, nakrmili kokoške, dali jesti kakim 60 zajcem in jih seveda vsako jutro preštevali. Prav tako so pomagali pri krmljenju malih piščančkov in papig. Na kmetiji pa ni manjkal niti pes in niti mački. Da ne omenim vsakodnevnega jahanja ponija Poldija, seveda pa ga je bilo potrebno prej skrtačiti in sfrizirati. Priznam, da smo vsi uživali ob pogledu na to pisano živalsko druščino.

Sem pa jaz doživela en majhen informacijski odklop. Telefon v apartmaju ni lovil, internet pa je bil dosegljiv le pred hišo. Priznam, da sem se nekaj časa sekirala, kako se bom javljala v živo, kako bom pošiljala prispevke na radio. Ampak svet se v enem tednu ni podrl, jaz pa sem s tem odklopom od ostalega sveta imela več časa za družino in skupaj smo preživeli nekaj res čudovitih dni na kmetiji Čebelji gradič na Goričkem. Še bomo šli.

Ker pa poletje še ni reklo zadnje besede, vsaj upam da ne, na naših policah najdete še veliko oblačil za toplejše dni. Le klik vas loči od naše spletne trgovine dajadaja.si, kjer se za male in velike poceni stvari dobi.