DAJADAJA NA OTROŠKEM BAZARJU

Ja, pa smo se letos podali še na eno novo pot. Na sodelovanje na Otroškem bazarju, ki bo potekal 14. in 15. septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Malo me že stiska po trebuhu, ker še nikoli nisem sodelovala na takšnem dogodku, a imam okrog sebe dobro ekipo, ki mi pomaga z nasveti, varstvom otrok, prenočiščem. Robi bo poskrbel, da bom imela pravi reklamni material in čudovite majčke, Ana je pripravljena priskočiti na pomoč pri izdelavi letakov in plakatov, Boštjan pravi, da tisti vikend čuval otroka, Marinka mi bo z veseljem delala družbo na stojnici, nočitev s polnim penzionom pa bo pri Stanetu in Emiri.

Pravijo, da je dogajanja tam polno, da je poskrbljeno za zabavo otrok in staršev. Vsekakor bo poskrbljeno, da nas boste lahko obiskali tudi tam. Čaka vas presenečenje. Zato si le hitro v koledarju označi, da si 14. ali 15. septembra na Otroškem bazarju v Ljubljani.

Pred tem pa se za nekatere s septembrom zopet prične vrtec in šola. In da otroci ne bodo goli in bosi, za prelepa in udobna oblačila ter obutev za dečke in deklice, s prijaznimi cenami, poskrbimo v dajadaja. Obišči naše spletne police na www.dajadaja.si , ali pa po predhodnem dogovoru v našem skladišču v Gorenji Kanomlji.