DOM BREZ NAVLAKE

Ja, res je. Včasih se po hiši, stanovanju nabere nekih stvari, ki jih ne potrebujemo več, mi ne vemo kje in kako bi se sploh lotili pospravljanja. Tudi sama sem med tistimi. Povsod se je nabralo viška stvari.

In če ste med tistimi, ki potrebujejo malo spodbude in kakšen nasvet kako se lotiti in kam s stvarmi, ki jih ne potrebujete več, se lahko pridružite 7 dnevnemu brezplačnemu izzivu za lahkotnost bivanja oziroma za dom brez navlake.

Izziv bo potekal po konmari metodi pospravljanja, več o tej metodi pa si lahko preberete v knjigi Umetnost pospravljanja, avtorice Marie Kondo. Za vas pa izziv organizirajo 4 mamice, Mojca Košič (Montessori doma), Maja Plohl (Bombažek), Jana Pavlovič (Srečno pospravljeno) in Sabina Čarman ( Mami na vrtu • Mummy in the garden).

Punce pravijo, da ko se bomo skupaj lotili pospravljanja naših domov, bomo osvobojeni nepotrebnih stvari, še globlje bomo zadihali in prinesli ogromno nove svežine v naš osebni prostor. S tem, ko bomo uredili naše domove, bomo posredno poskrbeli tudi za boljše počutje naših otrok, ki tudi hrepenijo po redu in strukturi, čeprav na prvi pogled ni videti tako.

Več si lahko preberete na Facebook strani Dom brez navlake – 7 dnevni izziv za lahkotnost bivanjamami na vrtu.

pa tudi na e-mail novičke se lahko prijavite, kamor boste prejemali vsa navodila. Izziv se prične ta četrtek, 17. januarja, zato le pohitite s prijavo. Jaz sem se že. Povezavo do dogodka pa najdete na strani dajadaja.si, v zavihku Blog.