DVAKRAT POLNOLETNA NA DESET LET PODLAGE

Danes je moj dan. Na torti ne bo svečk, ker bi jih že težko toliko upihnila. Bom pa slavila svojo dvakratno polnoletnost na deset let podlage. Hvaležna, da sem jih dočakala zdrava, pravijo da dokaj fit in polna energije. Opravljam delo, ki ga noro ljubim in verjamem, da pot vodi le še navzgor. Obkrožajo me ljudje, ki jim zaupam in ob katerih se počutim varno in ljubljeno.

Sem malo nora mama, ki ima svoja malčka kar doma in se poleg vseh opravil loti še biznisa in vrta.

Vse to pa ne bi zmogla, če ne bi ob sebi imela tako čudovitega moža, ki je ob meni, ko sem na vrhu in včasih tam doli nekje. Boštjan, hvala ti iz dna srca.

Če ne bi imela tam daleč na Gorenjskem čudovita starša, ki jima ura in pol vožnje do nas nič ne pomeni, prideta na pomoč kadarkoli jo potrebujem. Ati in mami, hvala da sta moja starša.

Če ne bi imela kar dveh tašč, ki sta me tako lepo sprejeli v svoje življenje. Marinka in Angela, najboljši sta.

Katja, sestra moja, več po telefonu, kot v živo, a vedno na voljo, hvala ti.

Srčka moja, Kaja in Luka, vidva pa sta mi pokazala, kaj je življenje, kaj je potrpljenje, skrb in tista prava odgovornost. Pokazala sta mi dragocenost prespanih noči in moč brezmejne ljubezni.

Danes ne bomo praznovali, ker ste vsi ves dan od doma, se bom pa z otrokoma zapeljala z avtobusom v Idrijo na sladoled. Če nas srečate, me pocukajte, častim sladoled. Draga moja družina, vi pa že veste kam v nedeljo na kosilo.

Če pa bi me radi obdarili, le oddajte svoje naročilo v naši spletni trgovini dajadaja.si, v paketku vas bo čakalo posebno presenečenje.