GENERALKA, KI NI USPELA

V torek sem vam obljubila nadaljevanje KonMari metode pospravljanja. Sama sem imela zelo dober namen, a mi virusi niso pustili, da bi v naše omare spustila svežino.

Pa vseeno, tudi priprave so že nekaj. Ko boste pripravljeni, zložite vse oblačila iz omare, omaro lepo zbrišite, očistite. Potem so na vrsti oblačila. Na en kup dajte vsa oblačila, ki so neuporabna, na drugi kup oblačila, ki jih imate namen podariti ali prodati ter na tretji kup oblačila, ki jih boste še nosili. In verjemite mi, če nečesa niste oblekli eno leto, tudi letos ne boste, razen če ste noseči.

Potem sledi zlaganje oblačil. Tak način vam bo prihranil ogromno prostora v omarah in predalih, pa tudi preglednost bo veliko večja.

Kako zložiti, si lahko pogledate na internetu, je dostopnega ogromno gradiva, kam z neuporabnimi oblačili ali s tistimi, ki jih želite podariti, pa na spletni strani www.maminavrtu.si.

Če pa želite prodati otroška oblačila, pa sami nimate časa, pa me kontaktirajte. Nič se bati, ne grizem. Pokličite me na 031 324 553 ali pišite na info.dajadaja@gmail.com.