JANJA ME JE POHVALILA, KAKO SEM DANES LEPA

JANJA ME JE POHVALILA, KAKO SEM DANES LEPA

Je prišla na obisk v dajadaja Janja, simpatična, energična rdečelaska. Vedno sem je vesela. In ko me je zagledala na vratih je kar izstrelila: »O, kako si danes lepa.« In ji v smehu odgovorim: »Ja če sem pa v službi.«

Ja, četudi grem le po 31 ih stopnicah do svoje službe v pritličju, se spodobi, da ne grem v trenirki, skuštrana in v copatih. No, marsikdo me je tudi že srečal v trenirki, marsikdo skuštrano, z otrokom v naročju, ki se me je držal kot klop ali pa kar dva. Ampak od kar sprejemam oblačila za odrasle, so se moji kriteriji malo dvignili. Pa kaj če sem doma, kje pa piše, da če delam doma, da se mi ni treba urediti, malo naličiti, obleči ta lepša oblačila in nadišaviti.

In kje piše, da takšne ne moremo biti vsak dan. Pa če delamo od doma, če ste na porodniški ali pa če čakate odgovore na poslane prošnje za delo. In odločila sem se, da kovačeva kobila ne bo bosa. Če že prodajam oblačila tudi za odrasle, bom tudi jaz od sedaj naprej lepa, kot je rekla Janja. No, Janja, tudi ti boš, kajne, saj si našla nekaj lepega tudi za sebe.

In ena majhna najava, težko zadržim za sebe. Če bo vse po sreči, bo s prvim marcem naša spletna trgovina dajadaja.si, dobila čisto novo, svežo in posodobljeno podobo. Le poglejte si našo sedanjo spletno trgovino, da mi boste pri novi lahko predlagali kakšne lepotne popravke. In drage moje gospe, mamice, tete, none, srečke nosečke, kmalu v naši spletni ponudbi ne boste kupovale je za otroke, Tudi ve boste lahko prišle na svoj račun. Do takrat pa si lahko ponudbo oblačil za odrasle lahko pridete pogledat v Gorenjo Kanomljo.