KAKO NAJ SE ZJUTRAJ ČIM PREJ SPRAVIM IZ POSTELJE

KAKO NAJ SE ZJUTRAJ ČIM PREJ SPRAVIM IZ POSTELJE

Na kaj najprej pomislite, ko zjutraj zazvoni budilka?

Ko zjutraj zazvoni budilka, na kaj najprej pomislite? O super, jutro je, komaj čakam da vstanem. Ali pa morda, o ne, jutro je že, še malo bom poležala, potem pa vstanem. In potem je kar naenkrat ura 100 in ker lovimo zadnje minute, se jutro spremeni v eno samo dirkanje in norenje. In kot nalašč tudi otroci na takšno jutro niso najbolj razpoloženi in ne sodelujejo kot bi si mi želeli, mož ne najde nogavic, mi pa smo v pižami do zadnjega in malo manjka, da ne gremo kar v copatih od doma. In ker se dan prične s hitenjem, se jutro preslika v ves dan. Ena sama norišnica do večera.

Pravilo 5 sekund :)

Ampak ni treba da je tako. Vse se lahko spremeni v trenutku. Predlagam, da si že zvečer nastavite budilko pol ure prej kot navadno in se trdno odločite, da boste vstali, ko bo zazvonila. In ko bo zvonilka, kakor jaz imenujem budilko, zjutraj pozvonila, štejte 5, 4, 3, 2, 1 in vstanite. Ker imate točno 5 sekund časa, preden se vklopijo vaši možgani in pričnejo razmišljati kako je fajn v topli postelji, kako še ni treba vstati. Prelisičite jih in vstanite brez premišljevanja.

Mirno jutro, miren dan

In tako boste imeli zjutraj več časa, da se v miru uredite, da otroke v miru zbudite in se pripravite za odhod od doma. In sledi nekaj najlepšega. Ko boste vi mirni, bodo tudi otroci bolj mirni in verjamem, da boste brez težav začeli čudovit dan.

In ker vam želim, da čim več časa preživite v naravi in s svojimi dragimi, vas vabim k spletnemu nakupu v našo komisijsko trgovino dajadaja.si, kjer se za male in velike ugodna oblačila dobi.