TUDI TI TEŽKO ZJUTRAJ VSTANEŠ?

TUDI TI TEŽKO ZJUTRAJ VSTANEŠ?

Kako bi se počutili, če bi že pred službo naredili stvari, na katere mislite potem ves dan

Ko komu povem za moje jutranje vstajanje in da se moj dan začne že zelo zgodaj, me marsikdo začudeno pogleda. Kaj pa če vas vprašam: »Kako bi se počutili, če bi že pred službo naredili stvari, na katere mislite potem ves dan. Na primer telovadba, branje, pisanje. In da za to ne potrebujete več kot 1 uro. Kako se vam zdi?

Dlje ko spim, težje vstanem

Priznam, jaz prav nobeno jutro ne vstanem zlahka, pravzaprav ne vstanem zlahka tudi takrat ne, kadar se dalj časa valjam po postelji. Dlje ko spim, več bi spala in manj mi je mar za vstajanje. Zato zjutraj, ko mi zazvoni budilka, sploh ne premišljujem ali je težko ali lahko, preprosto vstanem v naslednjih 5 sekundah in ne pustim mislim, da bi me povlekle nazaj v posteljo. Sledi kopalnica, smuknem v pajkice in majico ter telovadim. Verjemite, jutranja telovadba dela čudeže. Razmigamo se, sprostimo nočni stresni hormon kortizol in poženemo kri po žilah. Branje mi pomaga držati fokus skozi dan, da ostajam pozitivna in ciljno naravnana, kolikor se le da. S pisanjem pa le podkrepim vse skupaj. In tako je ura sedaj 5.20, jaz pa sem že telovadila, brala, pisala, se sfrizirala za torkov jutranji Facebook live, ki ga lahko spremljate ob 7.00 na naši FB strani ob torkih in petkih.

Spremljajte nas v živo ob torkih in petkih

Počasi bom pripravila vse za snemanje in prenos v živo ob 7.00 na FB strani @dajadaja.si, pregledala naročila in vaša sporočila, pa ura ni še niti 6. Sem vas prepričala? Ne omahujte, nastavite budilko 1 uro prej in boste videli kako je jutro lahko čudovito.