PRAZNUJTE JESEN Z NAMI Z BREZPLAČNO POŠTNINO

PRAZNUJTE JESEN Z NAMI Z BREZPLAČNO POŠTNINO

Obožujem jesen

Zdi se mi, da se je poletje šele dobro pričelo, pa je že tukaj jesen. Za mene je ta letni čas, poleg pomladi, najlepši. Narava se tako lepo obarva v vse odtenke rumene in rjave, hoja po suhem listju je nadvse prijetna in njegovo šelestenje pod nogami je lahko prav čarobno. Narava nas obdari s slastnim sadjem, tudi kostanjem, ki ga pri nas radi nabiramo in tudi jemo.

Čas je za toplejša oblačila

Ker pa jesen prinaša hladnejše temperature, morajo biti temu primerna tudi oblačila in obutev. Pri nas smo do včeraj veselo nosili kratke hlače in majice s kratkimi rokavi, ki jih bodo v teh dneh zamenjala toplejša oblačila.

Nepogrešljiva jesenska oprema pri nas so gumijasti škornji, tudi za mene in prehodna jakna ter spodaj kakšna jopica. Zelo radi pa kombiniramo tudi flis z brezrokavnikom.

Naše spletne police pa so že polne čudovitih toplejših oblačil tako za otroke, kot za ženske. Je pa res, da je na zalogi le po en kos, zato ne odlašajte z nakupom, da ne ostanete praznih rok.

Praznujmo skupaj z brezplačno poštnino

In ker smo včeraj stopili v prvi jesenski dan, letni čas, ki je meni zelo všeč, ga lahko praznujemo skupaj. S kodo JESEN, boste v naši spletni trgovini pri nakupu 3 izdelkov ali več deležni brezplačne poštnine vse do srede, 30. septembra.