KO BOM IMELA OTROKE NE BOM NIKOLI…

Ko še nisem imela svojih otrok, sem opazovala otroke in njihove starše in si nič kolikokrat mislila: »Jaz pa že ne bom, ko bom imela otroke«. In ko sem postala mama, so se stvari zelo obrnile.

»Moji otroci bodo spali v svoji sobi« Ja pa ja, ne da ne spita v svoji sobi, spita z nama v postelji.

»Moji otroci ne bodo izbirčni« Zataknilo se je že pri prvi žlički bučke in korenčka in to pri obeh. Res da nikoli ne kuham posebej kosila za otroka, vedno pa gledam, da je vmes vsaj nekaj takega, kar bosta sigurno pojedla.

»Nikoli jim ne bom odrekla svojega časa« Sem preveč zahtevna, če želim sem in tja sama na stranišče in pod tuš in si v miru posušiti lase? Mislim da ne, je pa to postalo ob majhnih otrocih pravo razkošje.

»Ob vikendih ne bomo nikoli doma« No, to je ena od najhujših utvar. En od otrok bi šel s kolesom, drugi peš. Eden bi se še malo poigral s kockami, drugi pa bi s sabo na izlet vzel vse igrače. In tako je okolica hiše postala glavno igrišče.

»Otroci ne bodo jedli slabe hrane« Ni vedno enostavno pripravljati zdrave in polnovredne obroke. Zato tu sklepam kompromise.

»Čez dan ne bodo gledali risank« To bi bilo izvedljivo le, če ne bi imeli televizije. Tako pa sem in tja še kako pride prav, sploh kadar se mudi s pripravo kosila ali pa umiritev otroškega prepira zaradi zelene barvice.

»Moje življenje se ne bo vrtelo samo okoli otrok« Pa še kako se, zaradi njiju sem tudi ostala doma in ko opazujem moja dva srčka si preprosto ne znam predstavljati, kakšno bi bilo življenje brez njiju.

Kaj pa ste vi trdili, da ne boste počeli, ko boste imeli otroke (Povzeto po: iskreni.net) In tako se lahko zgodi, da bo enega od otrok tiščalo na veliko potrebo ravno med vašim obiskom naše trgovinice. In takrat se vse ustavi, kar je treba, je treba. Naše police pa so že polne prelepih oblačil za prihajajoče tople dni. Vabljeni k nakupu v naši spletni trgovini www.dajadaja.si ali pa po predhodni najavi v Gorenji Kanomlji.