KO MAMA OBLEŽI

Ko ima hudič mlade, jih ima na kupu. Da bi jaz zbolela, pa to vendar ni mogoče, pa da bi še obležala in ne mogla prav nič. Ne, to se meni ne dogaja. No, zarečenega kruha se največ poje.

Za mano je preležan vikend, v znamenju objemanja školjke, po mojih stopinjah je šel še mož in še sin. Le hči se je čudežno zmazala, jo moram vprašati za recept.

Sledila je odpoved izmenjevalnice, odpoved najavljenih strank, spletna naročila so morala na obdelavo počakati do danes. Da mi je ostala cela banja perila in posteljnine za oprati (koš je bil hitro premajhen) je malenkost, še dobro da imamo še tuš kabino in da mi je stara mama posodila še svoj pralni stroj. Sem že mislila, da bomo zimo zvozili brez viroz, pa ni šlo.

No, da nam gre le na bolje. Jaz sem že na polnih obratih, otrok a tudi. Še moža porihtamo in veselo zakorakamo v pomlad. Upam, da brez viroz.

Topli dnevi pa so že pred vrati, naše police se polnijo s spomladansko kolekcijo. Nekaj je že na spletnih policah www.dajadaja.si, še več pa v našem skladišču v Gorenji Kanomlji. Prijazno vabljeni.

Če pa so vaši otroci prerasli oblačila in so le ta malo rabljena in lepo ohranjena, pa jih namesto vas lahko prodamo pri nas. Kontaktirajte nas na info.dajadaja@gmail.com ali pa pokličite na 031 324 553 in se bomo dogovorili.