DOSEŽKI DRUGEGA TEDNA 90 DNEVNEGA IZZIVA

DOSEŽKI DRUGEGA TEDNA 90 DNEVNEGA IZZIVA

Dobro mi gre

Evo, pa smo zakorakali v tretji teden mojega, našega, 90 dnevnega izziva. Saj veste, vse spremembe so na začetku težke, na sredini mučne in na koncu veličastne.

In ker ne morem nič spremeniti, če vse delam isto kot prej, sem se odločila, da po nasvetu Robina Sharme in po »receptu« iz njegove knjige »Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani«, že drugič speljem izziv. Le da je tokrat javno.

Prvi in največji izziv mi je prevzeti vse prekrasne pošiljke. In priznam, da mi gre dobro. Zopet sem se tudi pričela izobraževati in se prijavila na super delavnico Story za posel, ki jo je pripravila prekrasna ženska, Katja Breznik. Tudi jutranje vstajanje je vedno lažje in moj jutranji obred je postal nepogrešljiv.

In kar je najpomembneje, zopet sem mi čez obraz razleza nasmešek, zopet so se mi iskrice naselile v oči, zopet sem začutila tisto močno voljo, da premaknem stvari v smer, ki si jo jaz želim. Tako poslovno, kot privat.

Primi bika za roge

Prvi trije meseci tega leta res niso bili prizanesljivi z mano, a saj veste kako pravijo: »Primi bika za roge«. In sem ga. Vsake toliko še malo brcne, a ne več prav pogosto.

Če imate kakšen izziv, pa ne veste, kako se ga lotiti, ne razmišljajte preveč. Primite svojega bika za roge in odločno zakorakajte izzivu naproti. Verjemite mi, čez 90 dni si boste hvaležni.