MAMI, SESTAVI MI VILIČARJA

Deževni dnevi kar kličejo k igri, pa ne samo otroke, tudi odrasle.

Pri nas igro s kockami najbolj obvlada mož, jaz se ne znajdem tako zelo dobro. Pa me je včeraj zjutraj, ko je bil še v pižami, ujel sin s prošnjo, naj mu sestavim viličarja. Ja, če ga ima dedek, zakaj ga ne bi imel tudi on. Pa sem gledala kocke, iskala primerne kose, poskušala nekaj sestaviti, vmes hčeri pomagala iskati tiste, najmanjše okrogle prozorne kose. Bolj ko sem gledala kako bi sestavila viličarja, manj mi je šlo od rok. Bolj ko sem ga prepričevala, da jaz to ne znam, da nimam primernih kosov kock, bolj je vztrajal v svoji odličitvi.

Na srečo me je v kuhinjo poklical štedilnik, na katerem se je za zajtrk kuhal rižek. Saj mi ni treba omeniti, da je čez 5 minut sin k mizi prinesel sestavljenega viličarja. Ja, njegova domišljija je veliko bolj bogata kot moja. Pri meni bi ograjica sodila na balkon ali na vrt, pri njemu pa je bila del viličarja. Uživajte v igri s svojimi otroci, dokler so jo še pripravljeni deliti z nami.

Da pa bodo vaši otroci brezskrbno, v udobnih oblačilih in obutvi čofotali po lužah, pa le kliknite na www.dajadaja.si ali pa nas po predhodnem dogovoru obiščite v Gorenji Kanomlji. V vsakem paketku je presenečenje, prav tako pa tudi vsakega od vas, ki nas obišče v našem skladišču.