OBOŽUJEM UDOBNA, LEPA IN CENOVNO UGODNA OBLAČILA

OBOŽUJEM UDOBNA, LEPA IN CENOVNO UGODNA OBLAČILA

Prepričana sem, da smo vsi radi urejeni. Sem pa sodijo tudi oblačila. In ko sem ostala z otrokoma doma, se je moj stil oblačenja precej spremenil. Elegantne kostimčke je zamenjala trenirka in majice. Priznam, nekaj časa mi je tako odgovarjalo, a sem se v nekem trenutku zalotila, da je razvlečena trenirka dobila za družbo še razvlečena majica, lase pa sem najraje spela v čop in to je bilo to.

In priznam, niti malo si nisem bila všeč in v nekem trenutku sem poiskala trgovine z rabljenimi oblačili ni se odpravila po nakupih. In tako sem se za malo denarja prav lepo in udobno oblekla. In sedaj imam to srečo in seveda tudi vi, da se lahko lepo in udobno oblečem kar v naši spletni komisijski trgovini dajadaja.si.

Priznam, v moji garderobi in garderobi otrok skoraj ni več novih oblačila. 99% vsega je iz druge roke in iz lastne izkušnje vam povem, da se otroka prav nič ne pritožujeta, jaz pa še manj. Upam pa tudi, da boste tudi moški zaupali v prodajo vaša oblačila, ki jih iz kakršnegakoli razloga ne nosite več.

Hvala da ste z nami,

Darija iz dajadaja