PRAVLJIČNI VEČERI

December naj bi bil poseben mesec, leto se zaključuje, prazniki so pred vrati, praznično vzdušje se stopnjuje, šolarji komaj čakajo počitnice, nekaterim se približuje dopust.

Nekaj pa vseeno ostaja iz generacije v generacijo, ne glede na mesec in dan v letu. Vsak večer, preden otroci zaprejo oči, jim starši beremo pravljice. Da pa bi bilo vse skupaj malo bolj zanimivo, pa so poskrbeli na Primorskem valu. Vsak decemberski večer, po 19.00 uri, lahko na njihovih valovih poslušate pravljico, ob sobotah in nedeljah pa ob 18.00 uri. In če bodo otroci na temo pravljice narisali risbico ter  jo poslali ali pa prinesli na Primorski val, Prešernova 4 v Tolmin, bo le ta razstavljena v knjižnici Cirila Kosmača v Tolminu. Vsak otrok bo prejel za risbico darilo v obliki knjige ali pa igrače. Zato nikar ne pozabite pripisati svojega naslova in pa starosti otroka.

Pravljice pa je udobneje poslušati v toplih oblačilih, za to pa poskrbimo v otroški komisijski trgovini dajadaja. Lahko nas obiščete v spletni trgovini www.dajadaja.si ali pa v našem skladišču v Gorenji Kanomlji.