POŠLJI PETKO

POŠLJI PETKO

Prejšnji teden smo z otrokoma mojima staršema, se pravi dedku in babici poslali pismo. Ampak to ni bilo čisto navadno pismo, to je bila petka od vsakega od nas. Na papir smo preprosto obrisali naše roke, zraven dopisali sporočilo, otroka sta narisala risbico in ker smo imeli znamke in kuverte doma, smo pismo zataknili kar za nabiralnik in ga je poštar odnesel s seboj.

In ni minilo dva dni, ko smo nazaj dobili paket. Ga odprem in notri zagledam rokavice za v trgovino, posodo z najboljšo pito in petko od dedka in babice… Kar solze so mi pritekle, kaj takega res nisem pričakovala.

Torej, ste za eno igro, ki res polepša dan? Pošljite petko tistemu, ki ga ta trenutek najbolj pogrešate. Verjemite, da je občutek nepopisen, ko svojo roko položiš na papir, na kateri je obrisana roka ljubljene osebe.

Hvala ati in mami za to čudovito presenečenje. In hvala dragi sin, da si babici po telefonu naročil pito in ji rekel, da ji jabolka lahko pošljemo, če jih nima.

In dragi poštarji, če bo ta dan kakšna kuvertica ali paketek več, je morda v njem poslana ljubezen in bo le z vašo pomočjo Prišla na cilj.

Pred nami pa je praznični vikend, ki za marsikoga ne bo takšen, kot ga je vajen in si ga želi. Ker pa se danes ustvarjajo spomini za juri, si naredite te dni mirne in prijetne. Mi bomo barvali jajčka in pekli potičko. Naj diši po celi Kanomlji.