SE NE MOREŠ LOČITI OD SVOJIH OBLAČIL?

SE NE MOREŠ LOČITI OD SVOJIH OBLAČIL?

Danes delim z vami trike, kako se jaz ločim od stvari. Govorila bom o oblačilih, od katerih sem se težko ločila. Prepričana sem, da ima vsak od nas v omari kakšen kos oblačila, ki ga ne nosi več a ga preprosto ne more podariti, prodati, zamenjati za drug kos.

Prav navezani smo na tisto majico, morda obleko. In sedaj, ko je počasi le prišel čas, da v ospredje omare potegnemo lahkotnejša oblačila, je pravi trenutek, da omaro tudi pošteno prevetrimo. In ko sem jaz naletela na tisto majico, ko sem jo nosila tisti večer, ko sem spoznala svojega moža, sem za trenutek sedla.

Obudila sem prekrasen spomin na tisto Nočno 10ko, se zahvalila majici za njeno čudovito poslanstvo in jo dala na kupček z oblačili, ki sem jih podarila naprej. In tako naredim z vsakim oblačilom, od katerega se težko ločim. Obudim lep spomin, se zahvalim za lepo poslanstvo in lepe trenutke. Nekatera podarim, nekatera prodam.

In tako se v moji omari naredi nov prostor, za drugo majico, s katero bom ustvarjala nove spomine. To želim naučiti tudi svoja otroka in priznam, da nam pri oblačilih dobro gre, pri igračah pa se še malo zatika.

Nekaj pa vam prav potiho povem. Ne morem se ločiti od tistih roza nogavičk, ki sem jih nosila, ko sem šla roditi, prvič in drugič. No, te nogavičke pa so našle prostor v škatli s spomini.

In ker vem, da prodaja oblačil vzame veliko časa in napora, vam z veseljem pomagamo pri nas, v dajadaja. Še posebej bomo veseli otroških oblačil od številke 104 naprej, ženskih od M dalje in vseh moških.

Kontaktirajte me, da se dogovorimo za sodelovanje. Našli me boste na Facebooku in Instagramu pod dajadaja.si, tudi na mail info@dajadaja.si mi lahko pišete. Najhitreje pa se bomo dogovorili preko telefona, katerega številka je 031 324 553.