TRETJI ROJSTNI DAN SPLETNE TRGOVINE DAJADAJA

Te dni minevajo tri leta, od kar je spletna vrata odprla naša otroška komisijska trgovina dajadaja. Bili so vzponi, bili so padci in po njih še močnejši odrivi in izzivi. Veliko vas sem spoznala v živo, še več preko spleta. Nekateri le poslušate naše prispevke, nekateri raje berete zapisa ne blogu, spet drugi radi spremljate našo ponudbo. Veliko pa vas je navdušenih nad našo ponudbo in ohranjenostjo atriklov in se z veseljem vedno znova kupujete pri nas. Vseh smo veseli in se bomo trudili še naprej, da bomo še boljši, najboljši.

Tretje leto nam prinaša nove izzive, v ponudbo smo dodali pralne pleničke in pralne vložke Racman, jesen bo prinesla še nekaj sprememb, a naj zaenkrat to ostane še skrivnost.

In ker vas vseh ne moremo povabiti na tortico, vam od 22. do 25. marca vsak nakup prinaša 3,49€ prihranka, toliko znaša strošek dostave. V vsakem paketku bo tudi darilo, kaj, pa naj ostane presenečenje. Kodo DAJADAJA3, za brezplačno poštnino, vpišite v košarici v polje Kode za popust. Za pomoč smo vam na voljo na info@dajadaja.si ali pa pokličite na 031 324 553.

In če si niste zapomnili kode za popust DAJADAJA3, ni težav, najdete jo na naši Facebook in Instagram strani ter seveda na naslovnici naše spletne trgovine www.dajadaja.si.

Hvala da ste z nami in čin čin še na mnoga leta.