TRETJI TEDEN 90 DNEVNEGA IZZIVA

TRETJI TEDEN 90 DNEVNEGA IZZIVA

Ko ne gre po planu...

Meni se danes jutro ni pošlo kot sem načrtovala. Vstala sem že dovolj zgodaj, za presenečenje me je že čakaj čaj na mizi. In že po prvih dveh požirkih so se moji načrti spremenili.

Iz spalnice me je klical nežen glasek: »Mami, pridi k meni, strah me je«. Toplo mi je postalo pri srcu saj vem, koliko otroku pomeni občutek varnosti. Joj kako se je moj fant v postelji stiskal k meni med tem, ki je hči mirno drmuckala poleg. Objemanju in lupčkanju ni bilo konca, tako zelo je bil hvaležen, da sem bila ob njem. Dolgo ni mogel zaspati in tako je bila moja današnja meditacija ena sama ljubezen.

Ko je mali mož zaspal, sva z možem v miru spila še kavico, preden sva odšla na delo.

Ko duša želi več, kot telo zmore

In ker res že zelo pogrešam vadbo, kljub bolečinam v nogah, sem kar dolgo iskala nekaj, kar me bo res potegnilo. Prepričali sta me Eva, ki ima tri majhne otroke in Anita, ki je dama v mojih letih. S svojo preprostostjo in dostopnostjo, s kuho in vadbenimi namigi si nisem mogla kaj, da se jima ne pridružim. In tako sem pristala v skupini Odločnosamosvoja.

In kar mi je najbolje, vadba z njima mi vzame le 20 do 30 minut, ker eno uro vsak dan, res težko spravim skupaj.

Lepota današnjega dne

In kaj je najlepše danes? Kot je zapisal Robin Sharma, imamo izbiro in lahko današnji dan naredimo boljši kot je bil včerajšnji.