VČASIH SE VPRAŠAM, ČE SEM ČISTO PRI PRAVI

Po končani drugi porodniški sem ostala doma. In ker sem človek akcije, sem si rekla, da nekaj pa moram početi in tako sem nevede dobila še tretjega otroka, otroško komisijsko trgovino dajadaja. Ko mi je nekdo rekel, da bo ta posel zahteven kot tretji otrok, ga nisem jemala najbolj resno, no, pa je imel prav.

Vstajam ob 5ih, da do 10ih skuham kosilo in da ko otroka vstaneta, da imata topel obrok. Perem, likam, pospravljam... In že je ura 10, ko se počasi do kosila odpravimo z otrokoma na zrak. Prav paše malo lufta, da pride več kisika v možgane. Ves ta čas moj tretji otrok potrpežljivo čaka. Vmes sem seveda že prejela kakšen klic, kakšni stranki sem že na hitro odgovorila, ampak vse ostalo čaka.

Po kosilu pa akcija. Selitev z otrokoma v spodnje prostore. Prevzemanje oblačil, obračuni, fotografiranje, objavljanje v spletni trgovini, oglaševanje, študiranje. O ja, tudi učiti se moram, skoraj vsak dan kak nov izziv ponudita Instagram in Facebook. Na mojo srečo pogosto popoldan prva dva otroka pride čuvat nona, da jaz lahko posvetim svoj čas tretjemu.

In ja, včasih se vprašam, če sem res čisto pri pravi, da imam poleg posla doma še otroka. Ampak brez njiju ne bi bilo naše trgovinice dajadaja, kje lahko kupite res lepa in ugodna otroška oblačila, obutev in opremo.