ZAKAJ NAKUP RABLJENIH OBLAČIL

ZAKAJ NAKUP RABLJENIH OBLAČIL

Dom brez odpadkov

Ta teden me je obiskala Maja, tista Maja, ki je za mene pojem in vzor ponovne uporabe, tista, ki jo lahko spremljate na Facebook strani Dom brez odpadkov. Ona je oseba, ki res živi s tem, da osvešča tako otroke kot odrasle, da spodbuja k ponovni uporabi. Da je uporabnost izdelka pred njegovo lepoto.

Ko je vstopila v naše skladišče, je kar malo zajela sapo in zdelo se je, kot da bi vstopila v zakladnico. Že dolgo nisem videla osebe, ki bi bila tako zelo navdušena nad oblačili iz druge roke. Ne le nad oblačili, temveč na tem, da so vsa rabljena, da jih je nekdo že nosil in da jih je pripravljen prodati naprej. Nad tem, da pri nakupu rabljenih oblačil ne bo novih odpadkov in onesnažene vode ter zraka. Prav veselje jo je bilo opazovati, kako je z navdušenjem odkrivala še in še oblačil in obutve, ki bodo njo in njena otroka grela to jesen.

Mozaik, brez enega košča, ni popoln

Ja, tudi mi pripomoremo svoj košček mozaika pri čuvanju narave in našega planeta. In kar je najboljše pri vsem. Oblačila pri nas se skoraj nikoli ne podvajajo, pri nas je vse na nek način unikat. Velika verjetnost je, da kos oblačila ali obutve, ki ga pravkar ogledujete v naši spletni ponudbi na www.dajadaja.si, ne boste našli nikjer več. In prav tako je zelo majhna verjetnost, da boste še koga srečali v enakih oblačilih.

Tudi vi lahko nehote lahko prispevate k bolj čistemu okolju

Zatorej, če vam je nekaj všeč, ne odlašajte z nakupom, ker je na zalogi le po en kos. In hvala draga Maja, da si me tako prijazno in zopet opomnila na poslanstvo naše spletne komisijske trgovine.

Naše spletne police pa pospešeno polnimo s toplimi oblačili in obutvijo za otroke in odrasle, da bosta jesen in zima kar se da prijetni in udobni. In le klik vas loči od ugodne ponudbe na www.dajadaja.si.