Dostava in plačilo

O dostavi

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Naročeno blago se odpremili v roku treh do desetih delovnih dneh. 

Morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovornost dostavne službe. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližji pošti oz. paketomatu.

V dajadaja se po svojih najboljših močeh trudimo zagotoviti ažurnost podatkov na svojih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko zaloga artiklov spremeni tako hitro, da včasih ne uspemo popraviti podatkov. V takem primeru vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Stroški dostave

Plačilo preko UPN naloga (po predračunu)

- Pošta Slovenije 3,79€

- GLS 3,79€

Plačilo po povzetju:

- zaračunalo se vam bo dodatnih 1,49€ stroškov obdelave

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 45€. Pri plačilu po povzetju se vam bo zaračunalo 0,99€ stroškov obdelave plačila.

Paket vam lahko pošljemo tudi kot navadno pošto in se poštnina zaračuna na približno ocenjeno težo paketa po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. V tem primeru nam v komentar ob zaključku nakupa dopišite da želite, da vam paket pošljemo z navadno pošto in popravili vam bomo vrednost poštnine ter vam poslali popravljen predračun. V tem primeru vam paket pošljemo le po predhodnem plačilu na naš TRR. Pri pošiljanju z navadno pošto pa kupec sam prevzame odgovornost za paket.

Naročilo s plačilom preko UPN naloga (po predračunu) je veljavno 3 delovne dni. Po preteku 3 delovnih dni so izdelki zopet na voljo vsem kupcem.

Osebni prevzem

Zaradi trenutne situacije osebni prevzemi niso mogoči. Hvala za razumevanje :)

V primeru, da želite blago osebno prevzeti in plačati na našem prevzemnem mestu dajadaja, Boštjan Velkanje s.p., Gorenja Kanomlja 15a, Sp. Idrija, pri oddaji naročila označite osebni prevzem. Plačilo je v tem primeru je možno z gotovino ali pred prevzemom blaga na naš TRR. Takoj, ko bodo izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov.