Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Dostava in plačilo

O dostavi

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Naročeno blago se odpremili najkasneje v dveh delovnih dneh. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan.

Morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovornost dostavne službe. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližji pošti.

Ker se lahko zaradi fizične prodaje v našem skladišču zgodi kakšna neljuba napaka, na primer, da določenega izdelka, ki ste ga naročili ni več, vas bomo o tem takoj obvestili. Velja pa tudi, da nakup ni zaključen, dokler vas na elektronski naslov dodatno ne obvestimo o tem, da smo prejeli vaše naročilo in ne odgovarjamo, da so vsi izbrani artikli še na zalogi.

Stroški dostave

Plačilo preko UPN naloga (po predračunu)

- Pošta Slovenije 3,49€

- GLS 3,49€

Plačilo po povzetju:

- zaračunalo se vam bo dodatnih 0,99€ stroškov obdelave

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 35€. Pri plačilu po povzetju se vam bo zaračunalo 0,99€ stroškov obdelave plačila.

Paket vam lahko pošljemo tudi kot navadno pošto in se poštnina zaračuna na približno ocenjeno težo paketa po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. V tem primeru nam v komentar ob zaključku nakupa dopišite da želite, da vam paket pošljemo z navadno pošto in popravili vam bomo vrednost poštnine ter vam poslali popravljen predračun. V tem primeru vam paket pošljemo le po predhodnem plačilu na naš TRR. Pri pošiljanju z navadno pošto pa kupec sam prevzame odgovornost za paket.

Naročilo s plačilom preko UPN naloga (po predračunu) je veljavno 3 delovne dni. Po preteku 3 delovnih dni so izdelki zopet na voljo vsem kupcem.

Osebni prevzem

V primeru, da želite blago osebno prevzeti in plačati na našem prevzemnem mestu dajadaja, Darija Velkanje s.p., Gorenja Kanomlja 15a, Sp. Idrija, pri oddaji naročila označite osebni prevzem. Plačilo je v tem primeru je možno z gotovino ali pred prevzemom blaga na naš TRR. Takoj, ko bodo izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov.