Počitnice so čas, ko so otroci doma. Nekateri starši nimajo izbire in pomoči pri varstvu, zato otroci pač morajo v vrtec ali v kako drugo varstvo.

Nekateri starši pa to možnost imamo, da so otroci doma, pri nekateri le med počitnicami, pri nekaterih pa vse leto. Prebrala sem odlično misel: »Čas, ko se igramo z otroci, ni nikoli zapravljen čas. Zato ne dovolite, da ta čas prehitro mine brez vas.« Naj bo otrok z vami doma, če le imate možnost, naj ima počitnice tudi on.

Vem, da se marsikateri starš sprašuje, kaj naj počne z otrokom ves dan. Verjemite mi, ni potrebno veliko. Vzemite ga s sabo v trgovino, skupaj zalijta vrt, naj pomaga pri gospodinjskih opravilih. Naj se sam zamoti z igro, dajte mu proste roke, naj uporablja svojo bujno domišljijo. Ja vem, bomba bo v stanovanju. Ampak če, preden vam dvigne pokrovko, vprašate otroka, kaj je ustvaril, boste videli, da si je čez celo sobo naredil svoj mali svet. Skozi njegove oči boste lahko videli kako bogata je otroška domišljija. Uživajte v igri in v dnevih preživetih s svojimi otroci, ker res je kot pravijo, še prehitro bodo zrasli.

Varstva vam ne moremo ponuditi, lahko pa vam ponudimo poletna oblačila po ekstra ugodnih cenah. Obiščite nas v Gorenji Kanomlji v našem skladišču ali pa v spletni trgovini www.dajajdaja.si.