Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Ščitniki perila

Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 10 od 24 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Komplet 7 ščitnikov

  Šifra: 323-6071 Tedenski komplet ščitnikov Opis: komplet sedmih ščitnikov perila z zavihki in pritiskači se pritrdijo na spodnjice uporabljajo se kot dnevni vložki (npr. beli tok), zato so BREZ NEPREMOČLJIVE PLASTI velikost: 18 x 7,5 cm Material: *zgornja in notranje plasti vložkov: - BAMBUS: 77 % viskoza (bambus), 23 % poliester (material je izdelan v Sloveniji in ima certifikat Oeko-Tex® Standard 100, razred 1) - EKO BOMBAŽ: 100 % ekološko pridelan bombaž - PISANI: zgornja plast: 95 % bombaž, 5 % elastan, vmesna plast: 100 % bombaž *spodnja plast vložkov: 100 % bombaž Vzdrževanje: - deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC - lahko se sušijo v sušilnem stroju - ne obarvajo belega perila Uporaba: - za vsakodnevno uporabo (npr. ob belem toku) - v dneh pred pričakovano menstruacijo - za zadnje dni menstruacije in v kombinaciji z menstrualno skodelico pa bolj priporočamo vložek velikosti S, ker ima tudi nepremočljivo plast Poreklo: - izdelano v Sloveniji: Racman - Viral d.o.o.
  29,85 €
 2. Ščitnik perila Poletno cvetje 2

  Šifra: 323-6073poletnocvetje2 Opis: - pralni vložek brez nepremočljive plasti - s krilci in pritiskači se pritrdi na spodnjice - lahko se pere na 95 oC - dolžina: 18 cm Material: - zgornja plast: 100 % bombaž, ekološko pridelan - spodnja plast: 100 % bombaž Vzdrževanje: - deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC - lahko se sušijo v sušilnem stroju Uporaba: - za vsakodnevno uporabo (npr. ob belem toku) - v dneh pred pričakovano menstruacijo - za zadnje dni menstruacije in v kombinaciji z menstrualno skodelico pa bolj priporočamo vložek velikosti S, ker ima tudi nepremočljivo plast Poreklo: - izdelano v Sloveniji: Racman - Viral d.o.o.
  5,59 €
 3. Ščitnik perila Cvetoči travnik 2

  Šifra: 323-6073travnik2 Opis: - pralni vložek brez nepremočljive plasti - s krilci in pritiskači se pritrdi na spodnjice - lahko se pere na 95 oC - dolžina: 18 cm Material: - zgornja plast: 100 % bombaž, ekološko pridelan - spodnja plast: 100 % bombaž Vzdrževanje: - deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC - lahko se sušijo v sušilnem stroju Uporaba: - za vsakodnevno uporabo (npr. ob belem toku) - v dneh pred pričakovano menstruacijo - za zadnje dni menstruacije in v kombinaciji z menstrualno skodelico pa bolj priporočamo vložek velikosti S, ker ima tudi nepremočljivo plast Poreklo: - izdelano v Sloveniji: Racman - Viral d.o.o.
  5,59 €
 4. Ščitnik perila Pikica roza

  Šifra: 323-6073roza Opis: - pralni vložek brez nepremočljive plasti - s krilci in pritiskači se pritrdi na spodnjice - lahko se pere na 95 oC - dolžina: 18 cm Material: - zgornja plast: 100 % bombaž, ekološko pridelan - spodnja plast: 100 % bombaž Vzdrževanje: - deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC - lahko se sušijo v sušilnem stroju Uporaba: - za vsakodnevno uporabo (npr. ob belem toku) - v dneh pred pričakovano menstruacijo - za zadnje dni menstruacije in v kombinaciji z menstrualno skodelico pa bolj priporočamo vložek velikosti S, ker ima tudi nepremočljivo plast Poreklo: - izdelano v Sloveniji: Racman - Viral d.o.o.
  5,59 €
 5. Ščitnik perila Cvetje v jeseni

  Šifra: 323-6073cvetje Opis: - pralni vložek brez nepremočljive plasti - s krilci in pritiskači se pritrdi na spodnjice - lahko se pere na 95 oC - dolžina: 18 cm Material: - zgornja plast: 100 % bombaž, ekološko pridelan - spodnja plast: 100 % bombaž Vzdrževanje: - deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC - lahko se sušijo v sušilnem stroju Uporaba: - za vsakodnevno uporabo (npr. ob belem toku) - v dneh pred pričakovano menstruacijo - za zadnje dni menstruacije in v kombinaciji z menstrualno skodelico pa bolj priporočamo vložek velikosti S, ker ima tudi nepremočljivo plast Poreklo: - izdelano v Sloveniji: Racman - Viral d.o.o.
  5,59 €
 6. Ščitnik perila Sladka češnja 1

  Šifra: 323-6073češnja1 Opis: - pralni vložek brez nepremočljive plasti - s krilci in pritiskači se pritrdi na spodnjice - lahko se pere na 95 oC - dolžina: 18 cm Material: - zgornja plast: 100 % bombaž, ekološko pridelan - spodnja plast: 100 % bombaž Vzdrževanje: - deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC - lahko se sušijo v sušilnem stroju Uporaba: - za vsakodnevno uporabo (npr. ob belem toku) - v dneh pred pričakovano menstruacijo - za zadnje dni menstruacije in v kombinaciji z menstrualno skodelico pa bolj priporočamo vložek velikosti S, ker ima tudi nepremočljivo plast Poreklo: - izdelano v Sloveniji: Racman - Viral d.o.o.
  5,59 €
 7. Ščitnik perila Tropske sanje 1

  Šifra: 323-6073tropske1 Opis: - pralni vložek brez nepremočljive plasti - s krilci in pritiskači se pritrdi na spodnjice - lahko se pere na 95 oC - dolžina: 18 cm Material: - zgornja plast: 100 % bombaž, ekološko pridelan - spodnja plast: 100 % bombaž Vzdrževanje: - deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC - lahko se sušijo v sušilnem stroju Uporaba: - za vsakodnevno uporabo (npr. ob belem toku) - v dneh pred pričakovano menstruacijo - za zadnje dni menstruacije in v kombinaciji z menstrualno skodelico pa bolj priporočamo vložek velikosti S, ker ima tudi nepremočljivo plast Poreklo: - izdelano v Sloveniji: Racman - Viral d.o.o.
  5,59 €
 8. Ščitnik perila Poletno cvetje 1

  Šifra: 323-6073cvetje1 Opis: - pralni vložek brez nepremočljive plasti - s krilci in pritiskači se pritrdi na spodnjice - lahko se pere na 95 oC - dolžina: 18 cm Material: - zgornja plast: 100 % bombaž, ekološko pridelan - spodnja plast: 100 % bombaž Vzdrževanje: - deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC - lahko se sušijo v sušilnem stroju Uporaba: - za vsakodnevno uporabo (npr. ob belem toku) - v dneh pred pričakovano menstruacijo - za zadnje dni menstruacije in v kombinaciji z menstrualno skodelico pa bolj priporočamo vložek velikosti S, ker ima tudi nepremočljivo plast Poreklo: - izdelano v Sloveniji: Racman - Viral d.o.o.
  5,59 €
 9. Ščitnik perila Pikica zelena

  Šifra: 323-6073zelena Opis: - pralni vložek brez nepremočljive plasti - s krilci in pritiskači se pritrdi na spodnjice - lahko se pere na 95 oC - dolžina: 18 cm Material: - zgornja plast: 100 % bombaž, ekološko pridelan - spodnja plast: 100 % bombaž Vzdrževanje: - deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC - lahko se sušijo v sušilnem stroju Uporaba: - za vsakodnevno uporabo (npr. ob belem toku) - v dneh pred pričakovano menstruacijo - za zadnje dni menstruacije in v kombinaciji z menstrualno skodelico pa bolj priporočamo vložek velikosti S, ker ima tudi nepremočljivo plast Poreklo: - izdelano v Sloveniji: Racman - Viral d.o.o.
  5,59 €
 10. Ščitnik perila Pikica modra

  Šifra: 323-6073modra Opis: - pralni vložek brez nepremočljive plasti - s krilci in pritiskači se pritrdi na spodnjice - lahko se pere na 95 oC - dolžina: 18 cm Material: - zgornja plast: 100 % bombaž, ekološko pridelan - spodnja plast: 100 % bombaž Vzdrževanje: - deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC - lahko se sušijo v sušilnem stroju Uporaba: - za vsakodnevno uporabo (npr. ob belem toku) - v dneh pred pričakovano menstruacijo - za zadnje dni menstruacije in v kombinaciji z menstrualno skodelico pa bolj priporočamo vložek velikosti S, ker ima tudi nepremočljivo plast Poreklo: - izdelano v Sloveniji: Racman - Viral d.o.o.
  5,59 €
Loading ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 10 od 24 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3