Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

Avent ELEKTRIČNI STERILIZATOR 4 v 1 (7315)

Previous

EMEI BABY NOSILKA, 3-15 kg (7774)

SNUZA HERO SENZOR DIHANJA (7317)

Hiter pregled

Šifra: 357-7317

Snuza Hero HD monitor dihanja je dobrodošel pripomoček, ki bo neprestano in natančno nadziral otrokovo dihanje.
Namesti se ga direktno na otroško pleničko, s konico pa vzpostavi neposreden stikz otrokom. Na ta način kar najbolj natančno zaznava vsako podrobnost in se ob slabotnem dihanju ali prenehanju dihanja ustrezno odziva.
V primeru slabotnega dihanja zančne z vibriranjem, ki velikokrat zadostuje in vzpodbudi otroka k normalnemu dihanju, v primeru, ko po treh poskusih vibriranja v razmakih po 15 sekund ne zazna izboljšanja, začne z glasnim zvočnim opozarjanjem.

Cena novega je bila 129,99€.

KOT NOV, BREZPLAČNA POŠTNINA, PLAČILO LE PO PREDRAČUNU ALI S PAYPAL!

Zaloga: Na zalogi

65,00 €

Opis izdelka

Snuza Hero HD monitor dihanja je dobrodošel pripomoček, ki bo neprestano in natančno nadziral otrokovo dihanje. Namesti se ga direktno na otroško pleničko, s konico pa vzpostavi neposreden stikz otrokom. Na ta način kar najbolj natančno zaznava vsako podrobnost in se ob slabotnem dihanju ali prenehanju dihanja ustrezno odziva. V primeru slabotnega dihanja zančne z vibriranjem, ki velikokrat zadostuje in vzpodbudi otroka k normalnemu dihanju, v primeru, ko po treh poskusih vibriranja v razmakih po 15 sekund ne zazna izboljšanja, začne z glasnim zvočnim opozarjanjem. Cena novega je bila 129,99€. KOT NOV, BREZPLAČNA POŠTNINA, PLAČILO LE PO PREDRAČUNU ALI S PAYPAL!

KUPOVALI TUDI