Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

NOVA NOSILKA / TRAK BABY KTAN, 0-15 kg (7314)

Thule NAHRBTNIK ZA NOŠENJE OTROKA (6960)

Hiter pregled

Šifra: 350-6960

Prednost nahrbtnika so številni mrežasti žepki, rokav za shranjevanje balona za vodo in dva velika predala za shranjevanje oblačil, pleničk in drugih pripomočkov. Za predmete, ki jih v vsakem trenutku potrebujete na dosegu roke, so nahrbtniku dodali dva žepa na predelu bokov.
Nahrbtnik je opremljen še s trakovi za stabilizacijo. Ti omogočajo hitro spremembo težišča nahrbtnika tako, da otroka približate svojemu telesu. Dodano ima razširljivo sončni prevleko za zaščito otroka pred močnimi sončnimi žarki.
Otrokovo udobje zagotavljajo nastavljiv sedež za pravilno porazdelitev teže, ki hkrati nudi tudi oporo otrokovim nogam ter odstranljive zaponke za stopala, ki otroku omogočajo, da sam popravi svoj položaj. Za udobje staršev skrbijo mrežasti predeli in ergonomsko oblikovano hrbtišče, ki omogočata pretok zraka po vsem hrbtu.

Skoraj kot nov.

Zaloga: Na zalogi

150,00 €

Opis izdelka

Skoraj kot nov nahrbtnik za nošenje otroka Thule. Prednost nahrbtnika so številni mrežasti žepki, rokav za shranjevanje balona za vodo in dva velika predala za shranjevanje oblačil, pleničk in drugih pripomočkov. Za predmete, ki jih v vsakem trenutku potrebujete na dosegu roke, so nahrbtniku dodali dva žepa na predelu bokov. Nahrbtnik je opremljen še s trakovi za stabilizacijo. Ti omogočajo hitro spremembo težišča nahrbtnika tako, da otroka približate svojemu telesu. Dodano ima razširljivo sončni prevleko za zaščito otroka pred močnimi sončnimi žarki. Otrokovo udobje zagotavljajo nastavljiv sedež za pravilno porazdelitev teže, ki hkrati nudi tudi oporo otrokovim nogam ter odstranljive zaponke za stopala, ki otroku omogočajo, da sam popravi svoj položaj. Za udobje staršev skrbijo mrežasti predeli in ergonomsko oblikovano hrbtišče, ki omogočata pretok zraka po vsem hrbtu.

KUPOVALI TUDI