POGOSTA VPRAŠANJA

KONTAKTIRAJTE NAS - PIŠITE NAM ALI NAS POKLIČITE             

Ne veste kam bi z lepo ohranjenimi otroškimi in svojimi oblačili? Lahko vam pomagamo in jih prodamo namesto vas. Za vsa dodatna pojasnila smo vam z veseljem na voljo.

Tu pa je zbranih nekaj najpogostejših vprašanj.

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali oblačila odkupujete?

Oblačil ne odkupujemo, ampak jih prodajamo namesto vas. Če jih prinesete osebno (do 50 kosov), artikle skupaj pregledamo, popišemo na ponudbo/pogodbo, iz katere je razvidno katere artikle prodajamo v vašem imenu, koliko je teh artiklov ter koliko vi dobite, ko se artikel proda. Če je teh artiklov več, jih sami skrbno pregledamo in vam v pregled pošljemo ponudbo/pogodbo. Kar ne sprejmemo v prodajo vam vrnemo ali na vašo željo podarimo dobrodelnim organizacijam.

V kolikor nam artikle pošljete po pošti, jih skrbno pregledamo in vam v pregled in potrditev pošljemo ponudbo.

Oblačila, ki jih ne damo v prodajo, vam na vašo željo vrnemo s tem, da strošek poštnine nosite vi. V nasprotnem primeru jih podarimo dobrodelnim organizacijam.

Koliko dobim za oblačila, ki jih prinesem k vam v prodajo?

Okvirne cene so v večini določene, saj z našimi izkušnjami vemo kakšna je priporočena cena, da se bo izdelek še vseeno prodal. Trudimo se, da se smo vsi udeleženi zadovoljni.

Za artikle z etiketo in navedeno blagovno znamko vam ponudimo več, prav tako za boljše blagovne znamke, za diskontne blagovne znamke pa vam ponudimo simbolično ceno.

Kako poteka sprejem?

Sprejem poteka na način, da najprej sami skrbno pregledate artikle, ki jih želite prodati. Artikle operite in očistite in zlikajte, saj bomo v prodajo lahko dali le nepoškodovane in očiščene stvari, ki ne kažejo znakov obrabe in niso starejša od 5 let. Ko se boste oglasili v našem skladišču, bomo vse še skupaj pregledali in zapisali na ponudbo/pogodbo. Zraven bomo napisali cene, ki jih boste dobili, ko se artikli prodajo. Postopek je za vas, komitente, s tem zaključen. Mi potem ustrezno označimo vaša oblačila, obutev ali opremo in jih damo v prodajo.

Kaj sprejemate v prodajo?

Sprejemamo le odlično ohranjena in malo rabljena otroška, ženska in moška oblačila, otroško obutev obutev in opremo in igrače. Sprejemamo tudi ženske torbice, denarnice in rutke. Pri ženskih artiklih ciljamo predvsem na zgrešene nakupe ;)

Artikli naj bodo brez madežev, luknjic,  pomeni nepoškodovana. Vsa oblačila morajo biti oprana in zlikana. Tudi obutev mora biti oprana, spodnji del očiščen (brez blata in kamenčkov). Kar je pri opremi in igračah pralnega, mora biti oprano, ostalo očiščeno in nepoškodovano, z vsemi sestavnimi deli.

Oblačila in obutev morajo biti aktualna, kar pomeni kupljena zadnjih nekaj let, pri tem ne želimo biti nespoštljivi, vendar se tudi pri otroških stvareh kroji menjajo in starejši žal niso več aktualni.

Sprejemamo tudi pralne plenice, vendar le brezhibne, čiste in primerne za nadaljnjo uporabo.

Kako je z izplačilom?

Izplačilo sledi po izvršeni prodaji prodaji.

Kaj se zgodi z oblačili, ki jih ne prodate?

Oblačila, ki se niso prodala v nekem daljšem časovnem roku (pol leta) vračamo lastniku, oziroma se pogovorimo o nadaljnjih možnostih. Veliko strank se odloči, da vrnjenih oblačil ne želijo, takrat jih podarimo dobrodelnim organizacijam, Župnijskemu Karitasu v Idriji. Pri menjavi konfekcije iz poletne z zimsko po dogovoru s stranko oblačila skladiščimo (odvisno od dogovora s stranko) in jih v zgodnjih pomladnih mesecih postopoma vračamo v prodajo. Zimskih oblačil ne skladiščimo. V kolikor želite, da vam neprodana oblačila pošljemo, nosite strošek poštnine vi.

Opomba: SPREJEMAMO SEZONSKO IN  LE PO PREDHODNEM DOGOVORU!


Boštjan iz dajadaja