ANA MARIA MITIČ ME VEDNO ZNOVA SPRAVI V JOK ;)

ANA MARIA MITIČ ME VEDNO ZNOVA SPRAVI V JOK ;)

Bilo je proti koncu leta 2018, ko je v spletno trgovino dajadaja.si priletelo še eno naročilo. Kot vedno si ga natisnem, na hitrico pogledam kdo je naročil in začnem s pripravo atriklov. Pa mi sredi dela nekaj švigne skozi glavo. Kaj ni Ana Maria Mitić igralka, pa iz reklam za Dipo se je spomnim. Zamahnem z roko, mah ne, zakaj bi ona kupovala pri nas, pri meni, ki me sploh ne pozna, pa še oblačila iz druge roke. Pa mi ni dalo miru in sem šla strica Googla vprašat, če je rodila. In res, septembra 2018 je povila sina. Kar naježila sem se in nisem mogla verjeti, da je to sploh mogoče. In ker me dojenčki vedno znova prevzamejo in ker sem res iz srca vesela za vsako nosečko in za vsako novo rojstvo sem ji v paketek napisala sporočilo, na hitro spisano, na roke, na navaden list belega papirja.

In tako je minilo nekaj dni, ki v inbox prileti malo daljše sporočilo, kot po navadi. Priznam solze so mi stopile v oči, naježila sem se po celem telesu. Pisala mi je Ana Maria. To sporočilo bom zadržala za sebe, s ponosom pa delim z vami njen komentar na naši Facebook strani dajadaja, takole je napisala: »Živimo v času, ko je novo konfekcijo tako enostavno kupiti, kmalu zavreči, hkrati pa še lažje vse, kar se strupenega za tem biznisom dogaja, skriti. Tekstilna industrija uničuje naravo, in najhuje - škodi zdravju otrok! Vsekakor (poleg super shopping izkušnje in ugodnih cen) je lepo vedeti, da s takim nakupom naredimo še dobro delo!

No in to je bilo že drugič, ko me je pripeljala na rob solza sreče. Kot bi vedela,kot bi čutila,koliko truda je vloženega zadaj, preden pridejo oblačila do vas, mojih dragih mamic.

In tako mi je vsake toliko šinilo na misel, da jo bom enkrat povabila na kavico. Se zapeljala v Ljubljano in z njo poklepetala. In tako je želja tiho rasla v meni, nisem pa našla ne poguma, ne časa, da bi si jo uresničila.

Pravijo pa, da so želje zato, da se uresničijo in da tiste, srčne želje dejansko se. In tako je novembra lani prišlo sporočilo. Ko sem ga brala je poleg mene stal mož, zaskrbljeno me je gledal, ko sem začela globoko dihati, ko sem gledala v ekran, jecljati in nepovezano govorila. Vse mu je bilo jasno, ko je prebral sporočilo. Pisala mi je Ana Maria. Ampak to ni bilo navadno sporočilo, bilo je povabilo in vprašanje, če bi jaz bila gostja v eno izmed njenih oddaj na njenem novem portalu za mamice, mamamaria.si. Za računalnikom sem sedela 15 minut, preden sem uspela zbrati misli in ji odgovoriti z velikim navdušenim »ja«.

In tako meni ni bilo treba na kavo v Ljubljano, z Ano Mario in njenim možem smo jo spili kar v naši komisijski trgovinici dajadaja, no, bolj skladišču.

Na dan snemanja sem bila brez pričakovanj, le malo treme sem imela, ker pred kamero še nikoli nisem bila. In priznam, Ana Maria me je presenetila, na polno. Niti v sanjah si nisem mislila, da je to tako prijazna ženska, da v sebi nosi toliko miline in da od tiste »hard« ženske na TV ni bilo ne duha ne sluha. Pogovor je stekel, kot da se poznava že od nekdaj, debatam ni bilo ne konca ne kraja. Od dojenja, do vzgoje, kako je biti poslovna ženska, mama, žena in gospodinja. Druženje bi lahko nadaljevali ves dan, če ne bi imeli popoldan še vsak svojih opravkov. Intervju pa si lahko pogledate tukaj :)

Moja prijateljica Kaja, mi je rekla: "Pa saj vidve sta že postali pravi »bestički«." Ja, na nek poseben način res.