Četrtkovo pohajanje

Redki so dnevi, ko si vzamem prosto popoldne, brez obveznosti, za pohajanje. Pa smo šli, otroka, nona in moja malenkost. In ker se radi družimo z enako mislečimi, nas je danes pot nesla na Vrhniko. Najprej smo šli na zrak in sonček  v športni park, posedeli v travi in delali potičke v mivki. Potem pa smo obiskali našo znanko Bredo  v trgovini Depo, ki je center ponovne uporabe pod okriljem Komunale Vrhnika. Tja ljudje prinesejo, kar jim je odslužilo, kar ne dela več, kar ne želijo vreči v smeti in nimajo komu podariti, kupi pa nihče. Tam  prineseno popravijo, očistijo, kaj sešijejo in tako je pripravljeno na ponovno uporabo za zmerno ceno.

Navdušena sem tudi nad čistili na litre, ki so prav tako od slovenskih proizvajalcev. In tako smo se danes opremili z novim veliiiikim plišastim medvedom, malo manjšim kopačem, nekaj knjigami in čistili. Čudovit dan smo zaključili na sladoledu in kavici.

In če vas pot zanese skozi Vrhniko, priporočam obisk trgovine Depo. S sabo lahko nesete tud kar ne potrebujete več in ne bi zavrgli. Morda komu pride prav.

In tako smo si s četrtkovim pohajanjem nabrali moči še za zadnji delovni dan v tem tednu.

V naši otroški komisijski trgovini pa že vse poka po šivih od zimske kolekcije. Naj vas zima ne prehiti.

Spletna trgovina je odprta ne odprta vsak dan, podnevi in ponoči. Naše skladišče v Gorenji Kanomlji pa po predhodnem dogovoru v ponedeljek in sredo od 14.00 do 18.00, ob torkih, četrtkih in petkih pa od 10.00 do 14.00.

Prisrčno vabljeni.