ČRNI PETEK V DAJADAJA

Ali v dajadaja potrebujemo črni petek? Pravzaprav se je ta črni petek razširil kar na črni teden. Pa je res vse tako poceni, oziroma, kdo plača popuste? In zakaj v otroški komisijski trgovini dajadaja ni popustov za črni petek? Zakaj ni sezonskih razprodaj?

Odgovor je preprost. Naše cene so poštene skozi vse leto. Ne poslujemo z visokimi maržami, vzamemo si le toliko, da pokrijemo stroške poslovanja (material, prostor in delo) ter obveznosti do države. In prav zaradi tega ne moremo nuditi visokih popustov, ne moremo si privoščiti dragih oglaševalskih akcij. Kar pomeni, da vi kot naši kupci tega ne plačate. Ni nam blizu potrošništvo, kupi, uporabi, odvrzi. Z našim delovanje spodbujamo k ponovni uporabi oblačil, obutve in opreme. In tako pri nas naše stranke ne imenujemo potrošnik, temveč uporabnik.

In zato, drage moje mamice, babice, tete, ni panike, v dajadaja je črni petek vsak dan, vse leto, naše cene pa prijazne non stop. Vabljeni, da pokukate v spletno ponudbo na www.dajadaja.si, lahko pa nas obiščete tudi v našem skladišču. To soboto pa bomo tudi na Barbarinem sejmu v Idriji. Prijazno vabljeni. Vreme bo, sem že preverila.