Dedek Stane in babica Emira

Ko smo bili majhni so bili starši ves naš svet. Znali so nas potolažiti, pozdraviti vsako buško in prasko, bili so naši zaupniki.

Ko smo bili najstniki, so bili starši včasih naši najhujši neprijatelji, komaj smo čakali polnoletnost z mislijo, da bomo takrat že odrasli.

Prišle so prve ljubezni in prva razočaranja, in zopet je bilo naročje staršev najbolj pomirjujoče in včasih polno solza.

Če imamo srečo, smo si našli ljubečega partnerja in si ustvarili družino. Takrat v polnosti začutimo, kako je biti starš in kako brezpogojno pomagamo svojim otrokom, po svojih najboljših močeh. In če imamo srečo, so naši starši še med nami.

Dedek Stane in babica Emira sta še zelo aktivna, a za nas si vzameta vedno čas. Na Gorenjsko gremo na oddih, ona dva pa k nam prideta na pomoč, kadarkoli ju potrebujemo ali pa kar tako, z motorjem na izlet.

Lepo je imeti fajn starše in lepo je biti  starš. Upam, da bom skulirana mama, da bom uspela svoja mala dva navihančka z dobro popotnico spustiti v svet.

In če želite svoje male navihančke poceni in lepo obleči, je tu za vas otroška komisijska trgovina dajadaja, kjer se vedno kaj dogaja. Če pa ne, pa poskrbimo da se.