DVA PRAZNIKA V TEM TEDNU, 14. IN 15. FEBRUAR

V tem tednu sta bila kar dva praznika. Prvi je bil Sveti Valentin, ki prinese ključe od korenin, praznujemo ga 14. februarja. Po slovenskem ljudskem izročilu je to dan, ko se začne prebujati narava. Šele prek kakšnimi 25 leti pa smo prevzeli ta dan tudi za dan zaljubljencev. Takrat se spomnimo na tiste, ki jih imamo radi. Naj se ljubezen ne meri v enotah in darilih, posvetimo ljubljenim svoj čas. Naredimo si valentinovo večkrat v letu, ne čakajmo februar. Tudi če sta zamudili sredino obdarovanje, nič zato, leto ima 365 dni, in vsak dan je lahko vaš dan ljubezni.

Drugi praznik pa je bil včeraj. Ne vem, če ste vedeli, da je dan po valentinovem, 15. februar, mednarodni dan vseh samskih. To sem izvedela včeraj, nisem pa preverjala, če to drži. Je pa pomembno, da imamo radi same sebe, si privoščimo kakšno kavico ali tortico kar tako, da si polepšamo dan.

Imejte se radi, za vse ostalo pa je tu dajadaja, ki za malčke in nosečke vse prodaja. Obiščite nas v spletni trgovini www.dajadaja.si, če pa kaj na spletu ni, pa nas kar kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.