Izmenjevalnica v Cerknem

Včasih ne vemo kam z oblačili, ne bi jih prodali, nimamo koga, ki bi mu jih podarili. Kot nalašč za tako je izmenjevalnica. Prinesete in lahko tudi izmenjate za kakšno oblačilo, ki ga potrebujete.

Tako nas jutri lahko poiščete v Cerknem, pred Hotelom Cerkno. Izmenjevalnica bo potekala v sklopu Kulinarično – ekološke tržnice med 8 in 12 uro. In lepša oblačila, ko boste prinesli, lepša boste lahko izmenjali.

Menjava poteka za enakovredne artikle, nekaj prinesete in nekaj odnesete. Prinesete pa lahko do 5 čistih in nepoškodovanih oblačil, obutve in igrač. Pliškoti naj raje počakajo doma.

Od 11.30 do 12.00 ure lahko pridete in izberete kar je ostalo oblačil in igračk, brez da karkoli prinesete na izmenjevalnico.

V kolikor  bi želeli prodati topla oblačila, pa jih lahko prinesete v našo otroško komisijsko trgovino dajadaja v Gorenjo Kanomljo ali pa nam jih pošljite, le prej nas kontaktirajte, da se dogovorimo o podrobnostih. Lahko nam pišete na info.dajadaja@gmail.com ali pa nas pokličete na 031 324 553.

Pri nas, v dajadaja, se vedno kaj dogaja.