JESENI DOLGO SLEČEN, SPOMLADI DOLGO OBLEČEN

Čeprav so temperature čez dan že kar visoke, pa v senci ni prav nič toplo. In ko zaide sonce, še kako prija imeti na sebi kaj toplega.

In kako obleči otroka, da mu ne bo ne vroče in ne mraz? Jaz svoja oblačim kot čebulici. Spodnja majčka, dolga majčka, bombažna jopa in bundica. V avtu ali torbi pa imam s sabo še toplo jopo iz flisa in brezrokavnik. Ko pa bo za bundico zjutraj in zvečer že pretoplo, pa jo bo nadomestila prehodna jaknica ali pa bomo do konca ponosili flis in brezrokavnik. Bomo videli sproti. Ja, za spodnji del pa imata še vedno po dva sloja. Hči pajkice in trenirkico, sin pa dve ternirkici. Po pesku se valiti ni nič kaj toplo. No, vsaj mislim si, sama že dooooolgo nisem probala.

Ja, se strinjam, malo je nerodno v tem vremenu v snežkah okrog hoditi, lahko pa jih nadomestijo kaki gležnarčki, če so še prave velikosti od jeseni ali pa kak pohoden čevelj, ki pride prav celo leto.

In če ne veste kam po spomladanska oblačila za svojega malčka, naj vam namignem, da imamo v dajadaja že polne police. Klik na www.dajadaja.si ali pa nas obiščite v Gorenji Kanomlji.