KAJ JE PRAV IN KAJ NE

Mamice velikokrat klepetamo med sabo, primerjamo otroke, vzgojne metode. Nič kolikokrat slišimo kakšen nasvet, čeprav zanj ne prosimo.

Duda pri treh letih ali dojenje, morda kar oboje.

Pleničke še pri treh letih ali od rojstva brez.

Nosilka ali ležalnik s samodejnim guganjem in vibriranjem.

Skupno spanje v zakonski postelji ali od rojstva v svoji sobici.

Ni napačnega odgovora. Mamice, poslušajte sebe in svoje občutke. Če se me dobro počutimo, se bo dobro počutil tudi otrok. Priročnika ob rojstvu otroka, ko smo postale mamice, nismo dobile. Lahko preberemo nešteto knjig, a če poslušamo svoje srce, nas bo vedno vodilo v pravo smer.

In nekaj sem se naučila v malo več kot štirih letih materinstva. Ne kritiziraj in ne dajaj nasvetov, če te ne prosijo. Vsaka mama si izbere pot, ki je zanjo pravilna in na kateri se dobro počuti.

Ampak nekaj pa že skoraj obvladam, otroška oblačila in opremo. Tu pa vam z veseljem dam nasvet, če boste zanj prosile seveda in z veseljem bom z vami poklepetala preko klepetalnika na računalniku ali pa v našem skladišču.

Zima se je poslovila, upam, prvi pomladanski dan je za nami, ptički se ženijo. Čas je, da prevetrimo omare. Če jih boste praznili, lahko oblačila prinesete v prodajo k nam. Če pa jo polnite, pa vam v otroški komisijski trgovini dajadaja nudimo lepa oblačila, obutev in opremo po zmernih cenah. Se vidimo ali pa tipkamo.