EKIPA DAJADAJA.SI SE PREDSTAVI

EKIPA DAJADAJA.SI SE PREDSTAVI

Kdo vse se skriva za mano

Prejšnji dan sem, ko sem s kuhalnico v eni roki in telefonom v drugi, kuhala kosilo, premišljevala kaj vse delam. Kdo vse sem? S tem sem mislila predvsem na našo spletno trgovino dajadaja.si. In zakaj pogosto govorim v množini, vam povem v naslednjih vrsticah.

Kdo je kdo

Ko sem še hodila v klasično službo, kakih 25 let, sem vedno imela na enem listu zapisane kontakte računalničarja, računovodje, hišnika, snažilke, tajnice, šefice ali šefa. Sem sem se lahko obrnila, kadar se je kje zataknilo in pomoč je prej ali slej prišla. In tako sem po končani drugi porodniški zaplavala v samostojne vode.

In kaj se je spremenilo? Vse. Z dvema malima otrokoma doma sem postala še šefica, tajnica, snažilka, računalničar, računovodja in da ne pozabim, tudi oddelek za marketing sem in fotografski studio.

Ko to pišem, mi gre prav na smeh, ker je vse to začinjeno še z gospodinjskimi opravili in pogosto se ne morem odločiti ali naj skuham kaj na hitro ali naj vzamem kaj iz skrinje.

Da pa je ideal samostojne podjetnice popoln, sem se lotila še šolanja na domu. Morda se kdo sprašuje, kako to vse gre. Bom rekla le, da če začnem razmišljati, se mi začne malo vrteti od norosti. Lahko pa preprosti začnem vsak dan na začetku. In ga speljem do konca, brez razmišljanja ali bo šlo ali ne. Saj mora iti.

In tako sedaj v oddelku za marketing pišem blog. Šefico sem danes prosila za prosto dopoldne, ker imava s sinom nujne opravke in sem ji obljubila, da bom med vikendom nadoknadila. Snažilki pa sem naročila, naj že končno posesa in pomije po tleh poslovne prostore. Fotografu pa sem pripravila 3 velike škatle oblačil, ki jih mora poslikati čez vikend. V ponedeljek zjutraj pa imam nujen sestanek z računovodstvom, da mi počasi spravijo skupaj papirje za bilanco. Tajnici pa sem pripravila dva čudovita bloka, v katere mi zapisuje vse kar je nujnega in manj nujnega. Upam, da ju spet kam ne založi.

To je ekipa dajadaja.si. Ena mnogoroka mama, ki ji Gorenjska trma in družina pomagata premagati vsak dan posebej