KAKO SO SE SFIŽILI DOPUSTNIČKI NAČRTI

Preden smo šli na dopust, sva bila z možem polna idej, kaj vse bomo na morju počeli, kdaj bomo hodili na plažo, kako zdravo bomo jedli, kako si bova vsak dan odtrgala eno urico za branje. No, pa je bilo precej drugače.

Otroka sta bila vsak večer budna vsaj do 22 ure, ker je bilo tam polno družbe in seveda nisem imela srca, da bi ju prej priganjala v posteljo. Ker sta bila dolgo pokonci, sta dopoldan seveda doooolgo spala, kar je pomenilo, da velikokrat dopoldanskega kopanja v morju sploh nismo videli. In ker je bila nekaj dni z nami tudi babice, je seveda lepo poskrbela, da otroka nista bila lačna piškotov in vseh dobrot, ki jih je napekla. No, tudi jaz se nisem branila sladkega.

Dedek ju je veselo vozil na sladoled, nona pa je poskrbela, da jima je že skoraj plavalna kožica začela rasti med prsti, toliko sta bila v vodi. Dopust pa ne bi bil pravi dopust, če ne bi bila z nami tudi dvanajst letna nečakinja Brina, katero moja sva srčka naravnost obožujeta.

In tako so vsi prvotni načrti splavali po morju, a smo se vseeno imeli lepo. Veliko druženja, veliko smeha in veliko sladoleda.

Hvala družina moja, da nam je zopet uspelo skupaj preživeti nekaj čudovitih dni.