Kmečka tržnica in izmenjevalnica v Idriji

Če ne veste kam danes, je odgovor preprost, na Kmečko tržnico v Idrijo seveda J Dogajanje je pestro. Mi smo  tam prisotni z našo ekološko noto, izmenjevalnico zimskih otroških oblačil od novorojenčka pa do 10 let, zimske obutve od novorojenčka pa do številke 35 in igrač. Dobrodošle so tudi knjige. Naj bodo vse stvari lepo ohranjene, čiste in brez luknjic, saj lepše kot boste prinesli, lepše boste lahko izmenjali. Mi smo s sabo prinesli, kar ste nam za izmenjevalnico  pustili v naši trgovini dajadaja.

Od 11.30 pa do 12.00 pa lahko izberete kar potrebujete, brez da prinesete kaj v menjavo. Kar bo ostalo, pa bomo tokrat podarili Župnijskemu Karitasu v Idriji.

Vse, ki boste danes kaj prinesli na izmenjevalnico, pa vas čaka nagrada. Kuponček s kodo za 5% popust pri nakupu nad 20€ v našem skladišču v Gorenji Kanomlji ali pa preko spletne trgovine.

Do konca oktobra pa še zbiramo zimska oblačila za fantka s posebnimi potrebami  v št. 110 in 116 ter zimsko obutev v št. 24 do 26. Z mamico sta ostala sama in bosta srčno vesela vaše pomoči.

V naši otroški komisijski trgovini dajadaja se vedno kaj dogaja, če ne, pa poskrbimo da se.