MAMI, KO BOVA VELIKA, TI BOVA SKUHALA VEČERJO

Verjamem, da si kot mama večkrat utrujena ko spočita. Da ob zajtrku, kosilu ali večerji od svojih otrok velikokrat slišiš: »Tega pa že ne bom jedel«. Da zvečer padeš v posteljo z eno samo mislijo, da se ja otroci to noč ne bi zbujali.

In nekega dopoldneva, ko sem si vsa neprespana ubijala glavo s tem, kaj naj bo za kosilo, me moj sin preseneti. Stopil je do mene in čisto resno rekel:« Mami, ko bova pa midva s sestrico velika, boš pa ti sedela za mizo in ti bova midva skuhala večerjo.« Priznam, stopila sem se in kar na jok mi je šlo. Srčece moje zlato me že štiri leta in pol opazuje kako kuham, perem, pospravljam, likam, delam v dajadaji. Verjetno je začutil mojo stisko med kupom loncev.

Verjamem pa tudi, da te kar zmrazi, ko te dni iz predalov vlečeš toplejša otroška oblačila in ugotavljaš, da je vse preozko, prekratko, premajhno. Tu pa ti lahko pomagam jaz. Trenutno imamo v dajadaja še zelo veliko oblačil za jesen in zimo. Vabim te, da me obiščeš v spletni trgovini dajadaja.si ali pa po predhodnem dogovoru v skladišču v Gorenji Kanomlji. Vesela bom tvojega obiska.