MOJE ŽIVLJENJE

Velikokrat nas mamice poskušajo prepričati, da potrebujemo čas za sebe, da si ga »moramo« vzeti. Da nam to pripada. No, pri meni so obupali s prepričevanjem, hahaha.

Na družabnem omrežju sem prebrala dober zapis, sicer v angleščini, a bom probala čim lepše prevesti.

Nimam otrok zato, da bi drugi skrbeli za njih med tem, ko jaz uživam življenje. Vse lahko počaka. Imam otroka, ki potrebuje mamo. Moja  prioriteta. Moja odgovornost. Moje življenje.

In prvih nekaj let se mi zdi za otrokov razvoj najpomembnejših. Da jim damo občutek varnosti, da jim vlijemo samozavest, da jih naučimo odgovornosti. Otroci se učijo od tistega, ki skrbi za njih, s katerim preživijo največ časa. Za to je poskrbela že mati narava. Pa naj bodo to starši, stari starši, prijazna teta…

Prihaja poletje, počitnice. Za marsikoga stresno obdobje, ker ne ve kako bo z varstvom otroka. Ampak, če le  imate možnost, bodite čim več z njimi, preživite čim več časa v njihovi družbi. Ali pa jih le opazujte v igri, neverjetno domišljijo imajo. Izkoristite vsako minutko. Poiščite otroka v sebi in pojdite do kakega potočka, reke, jezera. Uživajte že v sami misli na prihajajoče poletje. Naredite si lepega.

Za varstvo otrok v dajadaja ne moremo poskrbeti, lahko pa poskrbimo, da bodo vaši otroci v lepih in udobnih poletnih oblačilih po zelo ugodnih cenah.

In ne pozabite na vikend akcijo v naši spletni trgovini www.dajadaja.si. Od petka do nedelje velja 10% popust na vse oblekice in kiklice.