NAJ SE SMEJIM ALI JEZIM

Sama se navdušujem na poučnimi otroškimi igračami in knjigami. Takšnimi, iz katerih se otroci lahko še kaj naučijo. In ker moja hči obožuje zemljevide, mi je pod roke kot nalašč prišel otroški atlas sveta z nalepkami zastav držav in znamenitostmi posamezne celine. Priložen je bil tudi potni list, ki ga otrok izpolni sam. Res popolno darilo za našo radovedno deklico, ki bo kmalu stara šest let.

In sva sedeli za mizo, raziskovali, se pogovarjali o zastavah, celinah, iskali zastave za posamezne države. Skratka, knjiga, ki vzame ves teden dela ali pa še več, da vse predebatiraš z otrokom, da otrok polepi vse kot je prav.

Pa je prišel za varstvo otrok na vrsto mož. Seveda je vedel za novi atlas in tudi kako sva s hčerjo navdušeni nad nalepkami. Naj omenim, da ga je bilo še več kot pol za polepit in raziskat.

In nakar mi hči čez nekaj ur veselo prinese pokazat atlas, ki je bil do konca izpolnjen, polepljen, skratka zaključen. Nekaj časa sem debelo gledala, kako jima je to uspelo in sem šla mama detektivka otroka spraševati, kako sta z atijem uspela to tako hitro narediti.

Saj veste, otroci ne lažejo in je po resnici povedala, da je ati ves navdušen nalepil vse nalepke med tem, ko sta se z bratom igrala s kockami… Saj nisem vedela ali naj se jezim ali smejim…no kakorkoli, sem pa odkrila moževo strast do zastav in držav sveta.

V dajadaja pa potovanja okrog sveta ne moremo ponuditi, lahko pa ponudimo oblačila in blagovne znamke iz vsega sveta. Naše police pokajo od toplih oblačil in tople obutve. Ne zamudi svojega najljubšega kosa in klikni na www.dajadaja.si ali pa nas obišči v Gorenji Kanomlji, le prej me prosim pokliči na 031 324 553, da se dogovoriva za termin.