NEIZMEREN POGUM V SRCU PRI ZOBOZDRAVNIKU

Dragi moj sin Luka, včeraj sem ti obljubila, da bom še na radio sporočila, kako zelo pogumen si bil včeraj pri zobozdravniku. Tako na široko si odprl usta, ko smo dali zobku uspavalni sokec, ter poskrbeli, da sta nagajiva škrata, Capi in Lumpi, ki delata škodo v zobkih, zaspala.

Vem, da ti ni bilo prijetno in da si zbral ves pogum v srcu, da si kar nekajkrat odprl usta, da smo počistili hišo, ki sta jo nagajiva škrata naredila v zobku, da smo še pometli in pomili po tleh ter na zobek naredili trdna vrata, ki Capija in Lumpija ne bodo spustila več noter. Ker pa je bila ena kljuka na vratih zobka preveč, smo zbrusli še to. Capija in Lumpija pa je iz zobozdravniškega orodja odplaknilo v odtok in od tam po reki v Piranski zaliv, kjer si bosta na plaži krajšala čas in lovila sončne žarke in ne bosta šla nobenemu zobku več na živce.

Dr. Selma in sestra Tjaša iz VV Dentala sta res strokovno in prijazno otroku opravili svoje delo in z Lukom zagotovo še prideva. Se vidimo kmalu.

V dajadaja vam zob ne moremo popraviti, lahko pa poskrbimo, da bo vaš otrok oblečen v čudovita otroška oblačila po neverjetno ugodnih cenah.