Organiziran kaos: delo od doma

Verjetno ste videli posnetek novinarja televizije BBC, ko so mu otroci popestrili intervju. Kar na smeh mi gre, ker je pri nas situacija velikokrat podobna.

Otroka bi tako rada pomagala postreči, pogledati, če je prišla kakšna punčka ali fantek zraven mamice, da ju postrežeta. A velikokrat ni tako preprosto, saj vedno ne gre tako, kot si jaz zamislim. In tako pričakam stranko z otrokom v naročju, ki se me oklepa kot klop. Pa ne prostostoječi klop, da bi jaz lahko postregla, ena roka je polna otroka, druga oblačilc. Včasih se mi drugi malček smuča okrog nog in zavzeto jemlje oblačila iz polic in kaže stranki in čeblja: "poglejte gospa".

Kaj naj rečem drugega, kot hvala vam za potrpljenje in prijazne nasmeške. Naj vas tak prizor ne prestraši, tudi to je dajadaja, vsi za enega, eden za vse.

Saj veste, v otroški komisijski trgovini dajadaja, se vedno kaj dogaja.

Obiščete nas lahko v spletni trgovini dajadaja.si, kar pa tam se ne dobi, pa se lahko najde na naših policah v Gorenji Kanomlji. Odprto imamo v ponedeljek, sredo in petek od 14.00 do 18.00 ure ter torek in četrtek od 10.00 do 14.00 ure. V soboto pa nas lahko obiščete med 10.00 in 12.00 uro.