POLNA OMARA PREMAJHNIH OBLAČIL

Je omara vašega otroka polna lepo ohranjenih premajhnih oblačil? Ne veste kam bi z njimi in nimate volje in časa prodajati jih? Lahko vam pomagamo in jih prodamo namesto vas, vam pa prihranimo čas in še kakšen euro boste ujeli.

Sedaj sprejemamo oblačila za pomlad in poletje. Najbolj se bomo razveselili prehodnih jaknic, spodnjih delov trenirk ter pajkic in oblačil za v dež. Prav tako pa se nam je sprostil prostor za sprejem otroške opreme, vozičkov, avtosedežev, lupinic, stajic, hojic, varoval za posteljo, ležalnikov, skratka vsega kar spremlja materinstvo.

Oblačila in opremo nam lahko pripeljete, lahko pa nam tudi pošljete. Za več informacij kliknite zavihek »Kako prodati« v naši spletni trgovini www.dajadaja.si, najdete ga na prvi strani zgoraj desno. Nikar pa se nas ne bojte kontaktirati. Lahko pokličete na 031 324 553 ali pa pišete na info.dajadaja@gmail.com. Z veseljem vam bomo pomagali.

Za vse tiste, ki pa imate prazne otroške omare, pa vas vabimo, da nas obiščete v spletni trgovini ali pa v Gorenji Kanomlji. Prepričana sem, da se bo našlo kaj lepega za vašega otroka.

Saj veste, v otroški komisijski trgovini dajadaja se vedno kaj dogaja, če pa ne, pa poskrbimo da se.