Praznični vikend

Pred prazniki me vedno prevzamejo prav posebna čustva, kar zlezejo mi v dušo. In tako sem se danes spomila, koliko mamicam smo že pomagali, ko so prinesle domov malo štručko, pa je bilo vse preveliko in je prišel ati v soboto popoldan po čisto ta mala oblačila. Pa mamici pred nastopom hčere, ko nikjer ni bilo za dobiti bele majčke in rdečih žabic. Sredi zime deklici, ki so ji v vrtcu razpadli škorenjci. In meni še posebej dragi mamici, ki je pred kratkim povila dvojčke, za njo so nam višje sile pomagale najti vse, kar je potrebovala, ko je prišla iz porodnišnice.  A to je le nekaj zgodb iz našega vsakdana.

Hvaležna sem vam prav vsem, ki k nam v prodajo prinašate lepa oblačila in opremo in jih mi prodamo za vas ter vam s tem prihranimo čas, pa še kak evro ulovimo za vas. 

Hvaležna sem prav vsem, ki pridete v Gorenjo Kanomljo ali pa nas obiščete preko spleta. Tako vam pomagamo po ugodnih cenah priti do res lepih oblačil in opreme.

Nikakor pa ne smem pozabiti novinarjev Primorskega vala, ki našim prispevkom dajo dušo, ko jih prebirajo za vas.

Neizmerno pa sem hvaležna svoji družini, mojim najzvestejšim navijačem, možu, otrokoma, staršem, noni, pranoni, brez njih, njihove pomoči in spodbude dajadaja ne bi bila to kar je.

Naredite si praznike lepe, bodite hvaležni za vse lepe trenutke, za drobne utrinke, ki vam polepšajo dan. Za vse ostalo je tu otroška komisijska trgovina dajadaja;)

 

Za vas so vrata naše trgovinice v Gorenji Kanomlji oprta vsak dan:

ponedeljek, sreda in petek od 14.00 do 18.00 ure

torek in četrtek od 10.00 do 14.00 ure

sobota od 10.00 do 12.00 ure

 V kolikor bi nas želeli obiskati izven teh ur, pa nas prej pokličite in se bomo uskladili.