PRIDE DAN, KO OTROK NI ZASPAN - drugi del

Se spomnite našega torkovega zapisa? Ko ima otrok en kup opravkov, preden se gre spat. No, po umivanju zobkov smo se uspešno vsi štirje odpravili v našo družinsko posteljo. Otroka in midva z možem. In ker sta pravljice unovčila že čez dan, sta kar hitro zaspala le s cartanjem. Prvi je zaspal sin, mož je vstal, jaz pa sem želela počakati, da zaspi še hči. No, pravzaprav nisem dočakala in sanja se mi ne, kdaj jo je objel spanec, ker sem zaspala pred njo. Na samo srečo sem se že prej stuširala in umila zobe, da mi tega ni bilo treba zopet početi sredi noči.

Včeraj zvečer pa je bila povsem druga pesem. Zvečer smo se odpravili na Gorenjsko, do mojih staršev, kjer smo tudi prespali. In ker sta mala navihančka podremala že v avtu, sta se ob 9.30 še veselo podila okrog hiše.

Ja, pri otrocih nikoli ne veš, kako se bo zaključil dan. Edina stalnica pri nas je večerni obred, ki je vsak večer enak. Kopanje, umivanje zobkov, pravljice (kadar jih ne unovčita z razgrajanjem že čez dan), cartanje in spanje. Saj kdor prvi zaspi, najlepše sanje dobi.

Najlepša oblačila iz druge roke pa vas čakajo v naši trgovini dajadaja.si. Po predhodnem dogovoru, pa nas lahko obiščite v našem skladišču v Gorenji Kanomlji, le pokličite me prej na 031 324 553. Saj veste, v dajadaja se veliko lepega dobi. Če pa ste že prebirali jesenska oblačila in bi jih želeli prodati, pa jih do zapolnitve kapacitet sprejmemo tudi pri nas.