SAMO SEBE SEM NAGRADILA Z 90 DNEVNIM IZIIVOM

SAMO SEBE SEM NAGRADILA Z 90 DNEVNIM IZIIVOM

90 DNEVNI IZZIV

Danes mineva 5 let, od kar je luč sveta ugledala naša spletna komisijska trgovina dajadaja.si. Ja, pol desetletja smo že z vami. V tem času se je zgodilo in spremenilo marsikaj. In tudi to zadnje leto je močno vplivalo na mene tako osebno, kot poslovno.

Einstein je rekel, da le norec misli, da bo kaj drugače, če bo vse delal isto kot prej. In tako sem se odločila z vami deliti svoj 90 dnevni izziv. Osnova izziva je jutranje vstajanje, moja budilka bo naslednjih 90 dni zvonila okrog 4 zjutraj. Gledala bom, da bom spala 7 ur na noč.

In nato sledi ura za moje jutro, za gibanje, meditacijo, branje, pisanje. Tu ni prostora za telefon in računalnik. To uro bom preživela sama s sabo, v miru in tišini. Ja, včasih je že to izziv.

Te zanima zakaj 90 dni

In zakaj 90 dni? Ker se v prvem mesecu šele navajamo jutranjega vstajanja in ne nek način uničujemo staro navado. V drugem mesecu, ki je lahko zelo kaotičen, vzpostavljamo navado jutranjega vstajanja. In potem sledi najlepša, ko dosežete integracijo in verjemite mi, občutek je sijajen. Jaz bom jutranjemu vstajanju dodala še nekaj drugih navad, predvsem poslovnih. Več o tem pa v naslednjem prispevku, v petek.

Lahko pa si dodate tudi kakšen svoj cilj. Lahko je to večerno branje otroku, morda ura igre z njimi vsak dan. Lahko je to sprehod ali tek. Naj bo cilj takšen, da vam bo v užitek postaviti si izziv in ga speljati.

Ste z mano?