TEDEN V ZNAMENJU OTROŠKEGA BAZARJA

Še 4 krat gremo spat in že je tu Otroški bazar. Ta vikend se bo odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Bom kar povzela po spletni strani Otroškega bazarja.  Je največji dogodek za družine v Sloveniji in nudi popolno družinsko doživetje. Prireditev je izobraževalno–sejemske narave, kjer se v začetku šolskega leta na enem mestu zberejo družine iz cele Slovenije.

Družinam ponuja prostor, kjer se lahko skupaj udeležujejo raznih dogodkov, si ogledajo različne predstave na odru, spoznavajo novosti.

Staršem predstavi otroške izdelke, storitve, ideje za preživljanje prostega časa, obšolske dejavnosti, otroška oblačila in opremo.

Otrokom pa ponuja različne aktivnosti s posluhom za njihove potrebe, predvsem pa za njihovo razigranost in ustvarjalnost. Od eko delavnic, igralnih kotičkov do bogatega kulturnega programa.

Otroško komisijsko trgovino dajadaja pa boste našli v hali A, na stojnici št. 40. Prepoznali me boste po roza majčki, našo stojnico pa po čudovitih oblačilih in opremi.

In če želite 10% popust, se hitro prijavite na naše e-novice. Obrazec najdete na dnu prve strani naše spletne trgovine. Kodo boste v roku 24 ur prejeli na vaš najljubši elektronski naslov.